Cautare

4781 de rezultate pentru "legea 112" (3.93 secunde)
Plecand de la dispozitiile Legii 329/2009 si OG.68/2010 prin care s-au desfiintat, comasat agentii si institutii din domeniul social si omisiunea Guvernului de a aduce completari la Legea 217/2003 privind prevenirea si combaterea violentei in familie, va fac cunoscut ca pe ordinea de zi a comisiilor parlamentare din Senat se afla trei sau chiar patru proiecte de lege initiate de parlamentari, care vizeaza modificarea si completarea legii mai sus amintite.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri, ca formatiunea social-democrata va contesta Legea sistemului unitar de pensii publice la Curtea Constitutionala.
Prededintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca va cere suspendarea lui Traian Basescu daca Legea pensiilor, adoptata "prin frauda" la comanda presedintelui, va fi promulgata.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat saptamana trecuta ca va cere suspendarea lui Traian Basescu daca Legea pensiilor, adoptata "prin frauda" la comanda presedintelui, va fi promulgata.
2 si 3 la Legea nr. ... De mentionat ca in fosta lege era nominalizat doar Ordinul geodezilor, care din 2008 nu mai exista pentru ca legea de constituire a acestuia a fost declarata ca fiind neconstitutionala.
Cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu, privind Legea sistemului unitar de pensii, desi a fost votata de Coalitia PDL-UDMR-UNPR (57 voturi, fata de cele 49 ale Opozitiei PSD si PNL) nu a intrunit la Senat majoritatea de lege organica, 69 de voturi.
Surse parlamentare au declarat ca premierul Emil Boc le-a prezentat, in 17 noiembrie, parlamentarilor coalitiei variante privind Legea salarizarii unitare, aratand ca salariul minim pe economie ar urma sa fie de 670 de lei.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a admis sesizarea premierului Emil Boc de constatare a unui conflict juridic de natura constitutionala si a decis ca acesta poate fi transat prin continuarea procedurii de asumare pe Legea educatiei.
Din totalul celor sase amendamente aprobate, cinci se refera la Legea cadru de salarizare, iar un amendament la legea de aplicare. ... Viceliderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca formatiunea sa a depus amendamente la Legea salarizarii unitare a personalului bugetar.
El a spus ca Hotararea suspendata de Instanta Suprema nu se refera la recalcularea pensiilor militare, precizand ca la acest lucru se refera, in fapt, Legea nr. ... Hotararea suspendata de Instanta Suprema nu se refera la recalcularea pensiilor militare, la acest lucru se refera Legea 119/2010.
Senatorii au decis ca Guvernul nu poate emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare Plenul Senatului a respins luni legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe durata vacantei parlamentare.
Amanarea alegerilor locale pentru a se desfasura o data cu cele parlamentare presupune modificarea a doua legi, Legea privind alegerile locale si Legea administratiei publice locale, pentru prelungirea mandatelor alesilor locali.
Legea asistentei sociale ar putea primi un vot in Senat lunea viitoare In timpul dezbaterilor pe marginea acestui subiect, senatorii din opozitie au sustinut ca forma actuala a proiectului de lege ar putea fi imbunatatita daca proiectul ar fi retrimis la Comisia de specialitate pentru un raport suplimentar, insa, propunerea formulata in acest sens de senatorul PSD, Dan Sova, a fost respinsa cu 51 de voturi pentru si 56 de voturi impotriva.
Senatul a propus corectarea taxei clawback Legea care instituie o taxa pe medicamentele compensate (asa-zisul clawback) a fost adoptata ieri, 14 noiembrie, de catre Senatul Romaniei, cu amendamente care vizeaza pastrarea accesului pacientilor din Romania la medicamentele compensate.
USL a depus la Curtea Constitutionala contestatia privind legea pentru comasarea alegerilor USL a depus, joi,22 decembrie 2011, la Curtea Constitutionala a Romaniei o contestatie privind legea pentru comasarea alegerilor in anul 2012, a declarat liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa.
Legea educatiei nationale a permis inclusiv acest lucru. ... Referindu-se la alocarea fondurilor in cercetare, ministrul a subliniat ca aceasta se face, prin Legea nr. ... El a subliniat ca Legea educatiei nationale "da resurse oamenilor si institutiilor de calitate".
Iata ca in legea elaborata la Cotroceni de servii presedintelui, ideea acestuia a prins contur in acest capitol, la articolul 7, punctul a, acolo unde ideea ca statul este responsabil pentru sanatatea publica a fost inlocuit cu sintagma vaga si perfida in acelasi timp, de " societatea este responsabila pentru sanatatea publica " .
Legea lustratiei este aberanta si inutila la 22 de ani dupa Revolutie Legea lustratiei este "discriminatorie, aberanta si total inutila", a declarat fostul presedinte Ion Iliescu, la RFI Romania, dupa votul dat luni, 28 februarie 2012, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional.
O varza de lege care nu rezolva nimic, o gogomanie Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca Legea lustratiei nu va afecta aproape pe nimeni, intrucat dreptul de a candida nu poate fi ingradit.
Romania risca o amenda de 40.000 de euro pe zi daca Parlamentul nu aproba Legea "Big Brother", a declarat, astazi, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, informeaza Agerpres.
google-analytics.com